BURSA TIMPULUI.

Preia controlul asupra timpului tau. Planifica eficient si fii productiv

.full-width-610b180736aa1 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; background-color:#0d5772; } #background-layer--610b180736aa1 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-610b180736aa1 .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-610b180736aa1 .mk-blog-view-all { background-color: #0d5772 !important; }

Descarca chestionarul gratuit si afla cat de pregatit esti sa conduci o afacere de succes.

.full-width-610b18073e1cd { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; background-color:#19a0d3; border:1px solid #ffffff;border-left:none;border-right:none; } #background-layer--610b18073e1cd { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-610b18073e1cd .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-610b18073e1cd .mk-blog-view-all { background-color: #19a0d3 !important; }

Planifica eficient si fii productiv cu BURSA TIMPULUI

● Esti manager sau detii o afacere, dar esti intr-o lupta continua cu timpul.
● Faci tot ce este posibil sa termini tot ce iti propui la timp, dar tot ce reusesti este sa stai peste program si cateodata nu finalizezi nici macar asa toate taskurile.
● Nu ai fost niciodata bun la managementul timpului, dar te-ai descurcat pana acum. Sau poate esti intr-o perioada mai dificla si nu stii de unde sa incepi ca sa faci o schimbare in bine.
● Este din ce in ce mai dificil sa iti atingi tintele si sa te decizi ce activitati sa prioritizezi.

Esti gata sa faci o schimbare, dar nu stii de unde
sa incepi?

Bursa Timpului iti ofera uneltele necesare pentru a fi mai eficient atat pe plan profesional cat si personal. „Bursa Timpului” este pentru tine daca:

● Iti doresti sa preiei controlul asupra timpului tau;
● Iti doresti sa recapeti un sentiment de certitudine in legatura cu fiecare aspect al vietii tale;
● Vrei sa fii orientat catre rezultate, nu catre activitate;
● Telul tau este sa ai o crestere extraordinară a productivității. Vei inlocuiți lista de „to-do” cu un plan de zi cu zi care maximizează timpul și garantează realizarea activitatilor eficient si la timp. Nu va fi nevoie sa mai stai peste program pentru ca vei munci mai eficient, nu mai mult.

Vei reusi sa creezi un plan de viata care iti va permite sa atingi un echilibru si sa faci progrese pe toate planurile.

Directori, antreprenori si manageri din companii de toate marimile ne-au impartasit in particular ca una dintre cele mai mari probleme pe care le au ca leaderi este faptul ca se simt coplesiti. Stresul de a jongla cu o multime de solicitari, rezolvarea instanta a unor conflicte inopinante, modul in care fac fata prioritatilor concurente, toate fac extraordinar de dificil de atins starea de control si eficacitate.

.full-width-610b180743752 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--610b180743752 { background-image:url(http://www.evolutiv-business.com/wp-content/uploads/2016/08/bg_4.png); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; ; } .full-width-610b180743752 .mk-video-color-mask{ background: #ffffff; /* Old browsers */ background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #ffffff 0%, #19a0d3 100%); /* FF3.6+ */ background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%,#ffffff), color-stop(100%,#19a0d3)); /* Chrome,Safari4+ */ background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #ffffff 0%,#19a0d3 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */ background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #ffffff 0%,#19a0d3 100%); /* Opera 12+ */ background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #ffffff 0%,#19a0d3 100%); /* IE10+ */ background: radial-gradient(ellipse at center, #ffffff 0%,#19a0d3 100%); /* W3C */ filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr="#ffffff", endColorstr="#19a0d3",GradientType=1 ); /* IE6-8 fallback on horizontal gradient */ }

Daca si tu simti ca:

Esti coplesit si intr-o continua lupta cu timpul;
Petreci prea mult timp la locul de munca;
Esti dezorganizat in unele aspecte personale & profesionale;
Te plangi de prea multe intalniri, intreruperi, situatii neprevazute etc.;
Vrei sa fii eficient atat pe plan personal cat si profesional,
Ai nevoie de programul BURSA TIMPULUI.

Ce vei obtine, participand la acest program:

PLANIFICARE EFICIENTA

Obtii aptitudini noi de planificare eficienta pentru a-ti atinge obiectivele personale și profesionale

INSTRUMENTE DE LUCRU

Lucrezi cu instrumente specifice de gestionare a activitatilor pentru a gestiona eficient cea mai valoroara resursa, TIMPUL

DELEGARE EFICIENTA

Inveti ce inseamna delegarea eficienta pentru timpul tau.

INDEPARTARE BARIERE LIMITATIVE

Deprinzi abilitati noi de recunoastere si depasire a barierelor care iti limiteaza buna gestionare a activitatilor

GANDIRE DE PERSPECTIVA

Inveti sa-ti pastrezi simtul perspectivei pentru a preveni și gestiona crizele

MENTENANTA TIMPULUI

Inveti sa gestionezi asteptarile si sa spui „Nu”, atunci când este cazul

In ziua de astazi managementul timpului nu mai este suficient. Ai nevoie de un sistem care sa transforme exigentele si responsabilitatile pe care le ai in relizari interesante. Bursa Timpului iti ofera posibilitatea sa te concentrezi pe ceea ce conteaza.

Ce este cu adevarat BURSA TIMPULUI:

BURSA TIMPULUI este un program de mentorat si coaching de grup, in care vei descoperi pe parcursul a 4 saptamani, in cadrul a 4 sesiuni de grup, de cate 2 ore fiecare cum sa valorifici mai bine timpul tau.

Programul este specific unui numar limitat de persoane, prin urmare vei putea lucra direct pe obiectivele, provocarile si perspectivele tale, pentru a deveni un leader EFICIENT.

Vei folosi instrumentele pe care le primesti in cadrul programului BURSA TIMPULUI pentru a transforma orice idee pe care o ai in realitate. Vei invata din greselile pe care le faceai in trecut si vei observa progresul imediat.

Participarea la program vine cu o garantie de 100% a satisfactiei tale. Daca dupa prima sesiune nu ai primit valoare, te rog sa ne comunici si iti vom returna integral suma.

Daca iti doresti sa fii eficient si sa ajungi la rezultate mai bune intr-un timp mai scurt inscrie-te la BURSA TIMPULUI. Vei invata cum sa investesti eficient cea mai importanta resursa pe care o ai, TIMPUL, singura resursa ne-regenerabila.

Formular inscriere la programul BURSA TIMPULUI:

Denumire Companie/ Nume&Prenume *

Nr Registrul Comertului/ CNP *

Cod Fiscal *

Adauga "NU" pentru persoana fizica

 

Adresa *

Cont IBAN *

Adauga "NU" pentru persoana fizica

 

Banca

Adauga "NU" pentru persoana fizica

 

De unde ati auzit de acest program
Social MediaEmail MarketingRecomandareAltele

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt